Медведев - Нишикори и Зверев - Шаповалов във втория ден от ATP Cup

от в 14:45 на 02.02.2021
Петър Томов

След победоносното начало, което имаха фаворитите за ATP Cup Испания и Сърбия, днес и двата отбора, заедно с Австрия и Аржентина ще почиват. На тяхно място на кортовете в Мелбърн за първи път през този сезон ще наблюдаваме отборите на Германия, Гърция, Франция и Япония. 

Първи на "Род Лейвър Арена" ще излезнат Ян-Ленард Щруф и Милош Раонич, който вчера откри сезона си с успех над Душан Лайович. След тях ще видим дебютния мач на Александър Зверев за 2021 година срещу първата ракета на Канада Денис Шаповалов, който оказа сериозен отпор на Световния №1 Новак Джокович по-рано днес. Двамата за последно играха един срещу друг точно тук преди повече от година когато 21-годишният канадец записа убедителна победа с 6:2 6:2. 

Друг интересен мач от утрешната програма е този от вечерната сесия на "Джон Кейн Арена" между първите ракети на Русия и Япония Даниил Медведев и Кей Нишикори. Руснакът записа победа над Диего Шварцман в първия ден на надпреварата и ще търси да увеличи победната си серия на 12 поредни победи когато утре около 10:00 часа българско време се изправи срещу Нишикори. Това ще е първи мач за японеца от 4 месеца насам, а в единствената среща помежду им на австралийска земя през 2019 година, Кей успя да триумфира на финала в Бризбейн. 

Ето и пълната програма за всички срещи от ATP Cup за 3-ти февруари: 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев - Нишикори и Зверев - Шаповалов във втория ден от ATP Cup Петър Томов
Теми:  
atp cup | александър зверев | даниил медведев | денис шаповалов | кей нишикори

Коментари





Следвайте ни в Facebook