Медведев по време на спор със съдията: US Open е една огромна шега, а супервайзерите са напълно безполезни

от в 07:38 на 12.09.2020
Константин Андреев
Данийл Медведев определено е един от играчите с най-тежък нрав в Тура и това отново се прояви в срещата на руснака с Доминик Тийм в полуфиналите на US Open. Ситуацията се разрази в шестия гейм на първия сет, когато австриецът проби, само че Медведев не получи правото да обжалва попадението на собствения си сервис, което предизвика гнева му. Той мина от другата страна на мрежата, макар това да не е позволено от правилника и веднага получи забележка от съдията на стола, само че Данийл не се трогна и го нарече глупак.

https://twitter.com/hayyyshayyy/status/1304585670783053825?s=19

Руснакът стигна по-далеч и обяви надпреварата в Ню Йорк за една голяма шега, която е такава още от ден първи и също така определи супервайзерите като хора, които просто седят около корта и не правят абсолютно нищо. Медведев получи наказание за неспортсменско поведение от Дамиен Дюмосоа, на което световният номер 5 отвърна със саркастично извение, заявявайки че не е убил никого.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев по време на спор със съдията: US Open е една огромна шега, а супервайзерите са напълно безполезни Константин Андреев

Коментари





Следвайте ни в Facebook