Медведев посъветва Циципас: Намали времето на паузите, за да бъдеш подкрепян

от в 20:59 на 04.09.2021
Калоян Соколов

Даниил Медведев познава отлично чувството да бъде в ролята на злодей за публиката на Откритото първенство на САЩ, а това се случи през 2019-а година, когато руснакът често губеше нервите си на корта и се държеше изключително грубо с официлните турнирни лица. Настоящият номер две буквално се захранваше от освиркванията по трибуните, като дори благодареше на феновете за тяхното поведение при две от победите си и ги настройваше още повече срещу него.

Все пак драмата имаше щастлив завършек на финала, в който Медведев се извини за поведението си и заздрави връзката си с тъплата в американската столица. Не такъв обаче бе случаят със Стефанос Циципас, защото гъркът си навлече гнева на хората с извънредно дългите си тоалетни паузи по време на двубоите си, което рефлектира негативно върху балканеца и вчера той бе напълно сам в битката си срещу Карлос Алкарас, която в крайна сметка беше изгубена.

Шампионът от ATP Cup пък вчера бе върнат към проблемите си от споменатото естество и беше запитан от медиите по какъв начин би могъл колегата му да спечели отново симпатиите на публиката:

"Всеки от нас понякога има нужда да се преоблече. Някои го правят по-бързо от останалите, докато други имат нужда от повече време и точно поради тази причина феновете го освиркаваха. Нека просто се опита да намали продължителността на тези паузи. Аз съм бил в същата позиция, тъй като направих грешка и веднага се опитах да се поправя, за да не бъда винаги приеман по толкова негативен начин. Това е единственият съвет, за който се сещам, само че Циципас има свой собствен живот и едва ли ще ме послуша.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев посъветва Циципас: Намали времето на паузите, за да бъдеш подкрепян Калоян Соколов
Теми:  
atp | us open | даниил медведев | интервюта | любопитно | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook