Медведев се оплака от ложата на Кирьос: Няма да играя, докато един от тях не бъде изгонен

от в 14:52 на 05.09.2022
Мирела Николова

В осминафиналната фаза на тазгодишното Открито първенство на САЩ един срещу друг се изправиха двама от най-експресивните и емоционални представители на световния мъжки тенис, а именно Даниил Медведев и Ник Кирьос. Те сътвориха наелектризиращ спектакъл за публиката, който бе изпълнен с драма и спиращи дъха изпълнения, но в крайна сметка спечелен от австралиеца.

В този двубой, изпълнен с толкова голям залог, не липсваха и нервни изблици от страна на двамата, като едно от избухванията на руснака бе насочено по посока на човек от ложата на екстравагантния канберец. След края на първия сет световният №1 се оплака от поведението на човек от противниковия щаб, твърдейки, че го е разсейвал.

"Те нямат право да правят това. Ако нещо подобно се случи отново, няма да играя, докато някой от тях не бъде изгонен. Това е ложата на професионален тенисист, те не трябва да се държат по този начин на мой сервис", обърна се Медведев към съдията на стола.

"В първия сет на геймбол за мен при резултат 5:6 чух, че някой от щаба на Ник извика: "Хайде, разкъсай го", разказа миналогодишният шампион на последвалата си пресконференция. "Грозно е да се прави подобно нещо и докладвах за това на съдията. Не знам кой точно беше, не познавам членовете на неговия отбор. Гласът беше мъжки, но това бе първият и единствен такъв случай в мача и мисля, че не е от злоба. Току-що разговаряхме за въпросната ситуация в съблекалнята и му казах, че не е добре да се случва това", завърши той.

Източник: GoTennis.ru


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев се оплака от ложата на Кирьос: Няма да играя, докато един от тях не бъде изгонен Мирела Николова
Теми:  
atp | us open 2022 | даниил медведев | интервю | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook