Медведев след инцидент с камера на корта: Едва не си счупих ръката, ще ги съдя!

от в 21:18 на 21.08.2021
Мирела Николова

Съботният ден е време за двубоите от полуфиналната фаза на Мастърс турнира в Синсинати. Втори в програмата на централния корт излязоха Даниил Медведев и Андрей Рубльов, като сблъсъкът между тях бе изпълнен с интересни размени на удари, но и не бе лишен от любопитни ситуации, които не се виждат всеки ден. Зрителите станаха свидетели на сблъсък на световния №2 с една от поставените камери на корта, който предизвика яростта на руснака.

Ситуацията се разигра в началото на втория сет, като по време на едно от разиграванията Медведев бе изтласкан далеч зад основната линия и в опит да достигне до топка в бекхенд половината си се вряза в една от страничните камери. Впоследствие главният арбитър слезе от стола си, за да се увери, че всичко е наред, но руснакът избухна с думите: "Едва не си счупих ръката! Не се ли интересувате от здравето на тенисистите?", на което съдията отвърна, че това не зависи от него и няма как да промени нещата.

Сядайки на стола за почивка, Даниил продължи възмутено: "Ще ги съдя! Повикай физиотерапевт, не мога да играя". След намесата на медицинския екип Медведев успя да успокои нервите си и да продължи двубоя.

Подобна ситуация не се случва за пръв път тази седмица, тъй като в една от предишните си срещи руснакът също претърпя подобен инцидент.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев след инцидент с камера на корта: Едва не си счупих ръката, ще ги съдя! Мирела Николова
Теми:  
atp | даниил медведев | любопитно | синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook