Медведев взе сладък реванш от Буста и продължава защитата на титлата си успешно!

от в 23:26 на 20.08.2021
Калоян Соколов

Даниил Медведев изглежда абсолютно непобедим по време на американското Турне през сезона и днес изнесе поредната си убедителна продукция на тенис корта, разгромявайки Пабло Кареньо Буста с 6:1 6:1 на четвъртфиналите на Мастърса в Синсинати. Така топ поставеният взе реванш от испанеца за загубата, която той му нанесе в четвъртфиналите на Олимпиадата в Токио и освен това си осигури сблъсък срещу сънародника си Андрей Рубльов.

Руснакът имаше вихрено начало, като профучаваше през сервис геймовете си и същевременно показваше много високо ниво на ретур, за да се откъсне напред с 4:1. Оттам насетне световният номер две заигра още по-освободено и откриващият сет беше в историята за едва двадесет минути игра.

Втората част започна значително по-оспорвано, а маратонските разигравания не бяха никаква рядкост, но отново Медведев се пребори за направата на пробив, докато Буста единствено съумя да се разпише в резултата, само че не намери сили да избегне тежкото поражение и московчанинът закономерно се поздрави с успеха.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев взе сладък реванш от Буста и продължава защитата на титлата си успешно! Калоян Соколов
Теми:  
даниил медведев | Обзори | пабло кареньо буста | синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook