Медведев започва срещу Гаске в Санкт Петербург, Шаповалов е втори поставен

от в 17:31 на 10.10.2020
Димитър Беловски

Беше изтеглен жребия за турнира от категория ATP 500 в Санкт Петербург. Водач на основната схема е световния №5 Данил Медведев. В първия кръг той ще срещне французина Ришар Гаске. Победителят от този двубой може да срещне младия италианец, който играе страхотно – Яник Синер. 19-годишният суперталант обаче ще трябва първо да преодолее Райли Опелка.

Вторият поставен Денис Шаповалов ще играе в първия кръг срещу Сам Куери, а във втория кръг най-вероятно ще срещне Адриан Манарино, който ще играе срещу квалификант в първи кръг.

Възможен четвъртфинал в долната половина на схемата ще бъде между Денис Шаповалов и Стан Вавринка, а този мач би се очаквал с голям интерес. Швейцарецът ще има за първи съперник Даниел Еванс.

Горната половина на схемата пък може да изправи двама руснаци на полуфиналите, което от своя страна пък би осигурило участие на финала с руско участие. За целта обаче поставения под №1 Данил Медведев и Карен Хачанов трябва да достигнат до полуфиналната фаза. Хачанов, който е поставен под №3 ще започне срещу Джеймс Дъкуорт, а при победа във втори кръг ще срещне Тенис Сандгрен или Алсан Карацев.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев започва срещу Гаске в Санкт Петербург, Шаповалов е втори поставен Димитър Беловски
Теми:  
данил медведев | денис шаповалов | санкт петербург | тенис турнир в санкт петербург

Коментари





Следвайте ни в Facebook