Монфис: Григор е много талантлив, с Елина сме заедно от доста време

от в 13:08 на 07.02.2019
Мария Петрова

Гаел Монфис сподели своите мисли за ситуацията в тениса в момента и за Григор Димитров. В момента френският тенисист е в София за участието си на местния АТР 250 турнир в зала Арена "Армеец".

"Григор е много талантлив тенисист. През миналата година той постигна много голям успех и е трудно да се поддържа постоянно това ниво, но той ще се върне и ще е на върха скоро! Мисля, че най-добрият играч в момента е Новак Джокович," коментира Монфис пред БНТ.

Впоследствие Монфис говори и пред Нова телевизия, където сподели и за връзката си с Елина Свитолина.

"Опитваме се всичко да бъде много просто. Излизаме вече от доста време. Знаехме, че дойде моментът, в който единият ще подкрепи другия на корта и това ще стане обект на внимание. Забавляваме се много. После дойде и идеята да споделим всичко чрез социалните медии. Опитваме се да споделяме някои неща с феновете, но все пак да запазим правото си на лично пространство”.

“Залата е фантастична. За мен е удоволствие да бъда тук. Жребият е доста труден. Това е страхотно, защото всички искаме да играем големи мачове. А големите мачове означават страхотна атмосфера. Затова тренираме. Подготвяме се точно за тези моменти. Аз гледам към големите мачове. Всеки двубой е труден. Ще направя всичко по силите си да стигна възможно най-напред”, завърши Гаел.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Монфис: Григор е много талантлив, с Елина сме заедно от доста време Мария Петрова
Теми:  
гаел монфис | елина свитолина гаел монфис | тенис | тенис бг | тенис бг sofia open

Коментари





Следвайте ни в Facebook