Монфис след срива си на АО: Тенисът е моята голяма страст и ще се завърна отново

от в 01:50 на 11.02.2021
Калоян Соколов

Тенисът понякога може да бъде брутален спорт, а в това се убедихме нагледно за пореден път преди няколко дни, когато Гаел Монфис допусна поражение на старта в Мелбърн от Емил Русувуори и се разплака на последвалата пресконференция. Французинът няма победа от близо година насам, а изглежда тази негативна серия е повлияла много зле психически на бившия член на топ 10, който обаче беше сериозно подкрепен от своите близки и фенове в интернет, а самият Ла Монф излезе с изявление по въпроса:

"Искам да изкажа благодарност към семейството си, моята приятелка Елина, всички фенове и приятели, които изказаха подкрепата си към мен и винаги са ме подкрепяли в това приключение, макар моите върхове и спадове. В момента наистина се намирам в труден период, но имам самочувствието, че ще се завърна отново в близко бъдеще.

Емоциите понякога могат да бъдат прекалено силни, когато си загубил толкова тежък мач, имайки предвид колко време си отделил за тренировки и имаш високи очаквания към себе си. В заключение мога да кажа, че тенисът е моята най-голяма страст и съм изключителен късметлия да имам възможността да се прехранвам чрез него. В тези тежки времена е добре да гледаме напред в търсенето на по-доброто утре и искам още веднъж да ви благодаря, а сега за мен е време за работа" - написа Монфис в социалните медии.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Монфис след срива си на АО: Тенисът е моята голяма страст и ще се завърна отново Калоян Соколов
Теми:  
гаел монфис | интервю | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook