Мугуруса за Серина: Хубаво е, че е в основната схема

от в 17:55 на 03.07.2018
Димитър Беловски

Гарбине Мугуруса е щастлива, не само че Серина Уилямс ще играе на Уимбълдън, а и че американката е сред поставените. Уилямс е поставена под №25, въпреки че е извън топ 32 в ранглистата.

В неделя пред репортерите в „Ол Инглънд Клуб“ испанката, която има да защитава титла каза: „Тя е една от най-великите. Добре е, че е в схемата. Винаги искаш да се срещаш с най-добрите опоненти.“

Говорейки за това какво е да си шампион и да защитаваш титлата си, тя коментира: „ Винаги чувствам напрежение на всеки турнир. Разбира се, това че трябва да защитавам титлата си се чувствам малко по-напрегната. Как се справям с това? Просто се опитвам да правя моите си неща. Опитвам се да не давам толкова важност на това какво ще се случи. Просто трябва да тренираш и да си готов.“

„Мисля, че няма много голямо значение какво се е случило през 2017. Тази година е различно. Различно на ментално ниво,“ завърши световната №3.

Мугуруса започна с двусетова победа защитата на титлата си. Тя победи Наоми Броуди след 6:2, 7:5. Серина Уилямс пък ще играе във втория кръг с Виктория Томова.

Познай мачовете от Уимбълдън и спечели билети за Финалите на ATP в Лондон


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мугуруса за Серина: Хубаво е, че е в основната схема Димитър Беловски
Теми:  
виктория томова | гарбине мугуруса | серина уилямс

Коментари





Следвайте ни в Facebook