Мухова изненада Осака и я отстрани от Мастърса в Мадрид

от в 14:03 на 02.05.2021
Диана Андреева

Наоми Осака допусна неочаквано поражение във втори кръг на Mutua Madrid Open и напусна надпреварата. 1/4-финалистката от последното издание на събитието през 2019 на успя да се справи с намиращата се в страхотна форма Каролина Мухова и отстъпи - 6:4 3:6 6:1. Световтата номер 20 изравни баланса си срещу японската си опонентка и й "отмъсти" за победата на US Open 2020. 

По-малко от два часа бяха нужни на Мухова, за да може след серия от перфектно изиграни гейма, тя да достигне до победата в испанския град. Сезонът до момента се развива добре за чехкинята, която изигра няколко впечатляващи мача и заслужено достигна до 1/2-финланата фаза на Australian Open, ала бе победена от Дженифър Брейди. 

Следващото препятствие по пътя на Мухова ще бъде определено след края на двубоя между Мария Сакари и Анет Контавейт. Благодарение на убедителното си представяне през тази седмица, чешката тенисистка може да стане част от топ 18 от следващия понеделник, а това ще бъде и личен рекорд за 24-годишната Каролина. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мухова изненада Осака и я отстрани от Мастърса в Мадрид Диана Андреева
Теми:  
каролина мухова | мадрид | наоми осака | осака | тенис турнир в мадрид

Коментари





Следвайте ни в Facebook