Мухова за травмата си от Мелбърн: Определено е по-сериозна от тази на Джокович

от в 10:56 на 26.02.2021
Калоян Соколов

Тазгодишният Аустрелиън Оупън определено ще се запомни с множеството травми на тенисистите в областта на коремните мускули, които доведоха до серия от отказвания, а от същата контузия се оплакваше и световният номер едно Новак Джокович, който беше на път да отпадне още в третия кръг, но преодоля болките и впоследствие спечели турнира, като редица недоброжелатели на Ноле изразиха съмнения, че бакланеца е имал каквито и да било проблеми от физическо естество.

Чешката тенисистка Каролина Мухова също направи коментари от подобен тип, след като се завърна в родината си от Мелбърн и разказа на едно от местните издания за собствените си премеждия по време на Откритото първенство на Австралия:

"Играх със сериозна болка в хода на целия турнир и имах частично разкъсване в областта на коремните мускули, което определено ми попречи да покажа най-доброто от себе си в полуфиналния ми двубой срещу Брейди. Веднага се консултирах с медицински лица при завръщането ми у дома и съм щастлива да споделя как нещата са се подобрили значително. Определено обаче мисля, че разкъсването при мен е по-сериозна от това при Джокович" - заключи Мухова.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мухова за травмата си от Мелбърн: Определено е по-сериозна от тази на Джокович Калоян Соколов
Теми:  
каролина мухова | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook