Муратоглу: Единственото, което не знаем за РГ, е кого Рафа ще победи на финала

от в 09:20 на 25.05.2021
Диана Андреева

Квалификациите на Ролан Гарос вече започнаха, но няколко дни все още ни делят от така очакваното начало на играта в основната схема. Спекулациите дали Рафаел Надал ще успее да достигне до своята 21-ва титла от Големия шлем и 14-та на надпреварата в Париж са една от най-обсъжданите теми в тенис света. Своето мнение по темата даде и наставникът на Серина Уилямс Патрик Муратоглу. Французинът сподели пред Sky Sport, че очаква събитието да е лишено от изненади, а ето и точните му думи:

"През последните няколко години неведнъж са искали мнението ми относно Ролан Гарос, а отговорът ми винаги е бил един и същи - единственото, което не знаем, е кого Рафа ще победи на финала. Всичко останало ни е известно.

Федерер беше контузен доста дълго време. Той не очакваше ситуацията с травмата му да бъде толкова сериозна, ала все пак след няколко месеца ще отпразнува своя 40-ти юбилей. Основната му цел е да се представя на ниво в четирите турнира от Големия шлем, но както самият той сподели - Уимбълдън е най-важната надпревара в календара му. Колкото до Джокович, той не се намира в най-добрата си форма и няма да успее да се противопостави на Надал, подобно на миналогодишното му участие в събитието.", завърши Муратоглу. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Муратоглу: Единственото, което не знаем за РГ, е кого Рафа ще победи на финала Диана Андреева
Теми:  
патрик муратоглу | рафаел надал | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook