Муратоглу: Финалът на АО засвидетелства защо Рафа има толкова успешна кариера

от в 13:12 на 02.02.2022
Диана Андреева

Патрик Муратоглу освен като треньор на Серина Уилямс, Кори Гоф и Стефанос Циципас, е познат на тенис света като един от основните анализатори на спорта, който рядко пропуска да коментира актуалните въпроси в Тура. По време на финала на Australian Open 2022 при мъжете, който съпостави Рафаел Надал и Даниил Медеведев, Муратоглу публикуваше своите наблюдения от срещата в реално време, споделяйки мислите си с последователите си в Twitter.

Щом мачът намери своя край и Рафаел Надал се превърна в новия притежател на трофея в Австралия, Муратоглу не закъсня с поздравленията си към Матадора. Той сподели каква всъщност е причината бившият световен номер едно да бъде толкова успешен на тенис корта в кратко съобщение, а ето какво точно гласеше то:

"Финалът засвидетелства защо Рафа има толкова успешна кариера. Той е невероятно издръжлив, способен да се бори до самия край, както и до променя тактиката си в хода на двубоя. Тези му качества са ключови в най-важните моменти. Поздравления!" - завърши Муратоглу. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Муратоглу: Финалът на АО засвидетелства защо Рафа има толкова успешна кариера Диана Андреева
Теми:  
australian open | Аустрелиън Оупън 2022 | надал | патрик муратоглу | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook