Муратоглу: Загубата на Медведев на финала си има своето обяснение

от в 11:39 на 22.11.2021
Мирела Николова

Александър Зверев триумфира за втори път в кариерата си на Финалите на АТР, надделявайки над световния №2 и миналогодишен шампион в турнира - Даниил Медведев. Определено руснакът бе този, който влезе като фаворит в срещата, особено имайки предвид формата, в която се намира през последните месеци, както и серията му от пет поредни спечелени двубои срещу днешния си опонент, ала Саша изнесе ново впечатляващо представяне и сломи надеждите на втория в света да дублира трофея си от Финалния Мастърс.

Впоследствие шампионът от US Open разкри, че знае, че нещо му е липсвало, за да достигне до успеха, но не знае какво точно е било. Въпреки това френският тенис специалист Патрик Муратоглу изрази мнението си относно причината за загубата на руснака:

"Напълно разбираемо е, че Медведев загуби финала срещу Зверев, тъй като в играта му не присъстваше обичайната за него скорост на ударите, а освен това се забелязваше и забавяне в придвижването му по корта. Обикновено той успява да намери топката от форхенд по-назад, но днес това не се случваше и затова той не можа да усети добре ударите си", написа Муратоглу в профила си в Twitter.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Муратоглу: Загубата на Медведев на финала си има своето обяснение Мирела Николова
Теми:  
atp | nitto atp finals | александър зверев | даниил медведев | любопитно | патрик муратоглу

Коментари





Следвайте ни в Facebook