Мъри: Джокович винаги е разполагал с игра, която да го извежда към успехи

от в 13:29 на 29.08.2021
Диана Андреева

Анди Мъри ще открие кампанията си на последния за годината турнир от Големия шлем - US Open, с мач срещу световния номер четири Стефанос Циципас. Британецът даде немалко интервюто през последните няколко дни, където освен за своето състояние, той коментира и постигнатото от своя приятел и колега Новак Джокович:

"Новак винаги е разполагал с игра, която да го извежда към успехи. Ударите му са плътни, а защитата му - непробиваема. Но не смятам, че някой е можел да предвиди, че той ще спечели 20 трофея от Големия шлем и ще бъди толкова близо до историческо постижение. Няма две мнения по въпроса, че той с всяка изминала гонина се усъвършенства. Вече се е превърнал в изцяло завършен играч, а тора е нещо, което малко хора постигат.

Играта му е страхотна. Може да се приспособява към всякакви настилки, ретурът му е най-добрият някога в историята на нашия спорт, а начинът, по който защитава целия корт е наистина феноменален. Не казвам, че Рафа и Роджър не са също добри в защита, но никой не го прави като Джокович.", завърши Мъри. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мъри: Джокович винаги е разполагал с игра, която да го извежда към успехи Диана Андреева
Теми:  
us open | анди мъри | голям шлем | новак джокович | рафаел надал | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook