Мъри: Надал и Джокович ще счупят рекордите на Федерер, няма да се отказвам от тениса

от в 14:22 на 13.10.2020
Калоян Пламенов

Анди Мъри взе отношение по наболелия напоследък отново въпрос кой е най-великият тенисист за всички времена.

"Разбира се, че е нереалистично да се каже кой е най-великият и кой точно ще спечели най-много титли от "Шлема" в крайна сметка", коментира британският тенисист, цитиран от Metro.

"Винаги има възможни травми и други проблеми с които се сблъсква един спортист. Ако нещо подобно не се случи при Новак и Рафа, то тогава аз съм сигурен, че те ще счупят рекордите на Федерер и ще го задминат".

Британецът каза също, че за момента няма никакво намерение да слага край на кариерата си, макар че му се наложи да мине през много сериозни премеждия покрай проблемите си с бедрото заради което претърпя смяна на тазобедрената става.

"Искам да играя във възможно най-много турнири в близко бъдеще. Трябва да играя обаче по-добре, отколкото на "Ролан Гарос". Винаги обаче ми е било по-лесно на твърда настилка". 

"В Германия имам срещу себе си тежки противници, но трябва да дам най-доброто от себе си и да се опитам да спечеля колкото се може повече срещи. Пожелавам си го".

"Няма да сложа край на кариерата си. Просто трябва да прекарам повече време в мачове и тренировки. Тогава следващият сезон ще бъде наистина добър за мен. Сигурен съм в това". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мъри: Надал и Джокович ще счупят рекордите на Федерер, няма да се отказвам от тениса Калоян Пламенов
Теми:  
анди мъри | новак джокович | рафаел надал | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook