Мъри: Не мисля за край на кариерата ми, контузиите са в миналото

от в 17:58 на 08.02.2022
Диана Андреева

Анди Мъри все по-често намира място в заключителните етапи на ATP турнирите, в които участва. Британецът постепенно се завръща към най-добрия си тенис, а през тази седмица за първи път от близо четири години насам е класиран сред първите 100 на световната ранглиста. Макар проблемите, през които премина, да рефлектираха сериозно върху кариерата му, Мъри е готов да продължава да се изявява на професинолно ниво, докато здравословното му състояние не го ограничи, като повече по темата коментира самият Анди в интервю пред Eurosport: 

„Вече съм на 34 години и предвид контузиите, които имах през последните сезони, трябва да бъда предпазлив. Въпреки това обаче докато съм здрав и се чувствам добре на корта, ще продължавам да се състезавам. Заради това се подложих на толкова рехабилитации и тренировки - искам да бъда на корта. 

Целта ми е да се представям на високо ниво не само по време на тренировките, а и на самите мачовете. Няма как да постигна особено високи резултати, ако не прекарвам сериозно време на корта. Това е и причината да планирам да се включа във възможно най-много турнири през следващите седмици. Чувствам се отлично, прболемите ми са в миналото и се надявам това да продължи да бъде така и за в бъдеще." - завърши Мъри. 

Източник: Eurosport


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мъри: Не мисля за край на кариерата ми, контузиите са в миналото Диана Андреева
Теми:  
анди мъри | мъри

Коментари





Следвайте ни в Facebook