Мъри: Няма нужда да спорим повече, защото доказах, че мога да играя на най-високо ниво

от в 11:54 на 11.11.2021
Мирела Николова

Мнозина се съмняваха в шансовете на Анди Мъри да се завърне на най-високо ниво след операциите, които претърпя, но той успя да опровергае всички с впечатляващата игра, която показва през последните месеци. Сслед като наскоро се поздрави с престижна победа над Хуберт Хуркач, вчера бившият лидер в ранглистата постигна втори успех над представител на челната десетка за сезон 2021 в лицето на Яник Синер. В интервюто си след успеха британецът за пореден път демонстрира увереност във възможностите си, а ето и какво точно коментира той:

"В момента играя изключително солидно и печеля мачове срещу топ тенисисти, дори когато губя, успявам да затрудня опонентите си възможно най-много. Вече няма смисъл да се продължава спорът, тъй като доказах, че мога да се състезавам на най-високо ниво. 

В началото на завръщането си имах съмнения дали отново ще мога да печеля двубои срещу най-добрите в света и нямах необходимата увереност, тъй като не съумявах да вляза в печеливша серия или да бъда конкурентен на елитни състезатели. През последните няколко седмици обаче усещам, че се завръщам. Не мога да бъда сигурен дали това ще се случи през тази седмица, или в началото на следващия сезон, но смятам, че съм готов да достигам до заключителните етапи в надпреварите.

Източник: TennisHead


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мъри: Няма нужда да спорим повече, защото доказах, че мога да играя на най-високо ниво Мирела Николова
Теми:  
atp | анди мъри | интервю | любопитно | стокхолм | тенис турнир в стокхолм

Коментари





Следвайте ни в Facebook