Мъри с нова атака към Циципас: Безос ще излети по-бързо в Космоса

от в 15:50 на 31.08.2021
Мирела Николова

В първия ден на тазгодишния US Open станахме свидетели на изключително оспорван петсетов трилър между Стефанос Циципас и Анди Мъри. Британецът демонстрира вдъхновена игра и поведе с 2:1 сета, но световният №3 повиши нивото си и спечели последвалите две части, за да се поздрави с крайната победа. Двубоят не бе лишен от драма, тъй като бившият водач в ранглистата многократно изрази недоволството си от продължителните почивки за тоалетна, които неговият опонент взимаше и с които нарушаваше ритъма на игра. 

След сблъсъка Мъри продължи да порицава Циципас за поведението му, като на пресконференцията си заяви, че вече напълно е изгубил уважението си към него. Британецът използва и профила си в Туитър, където сравни продължителността на времето, което ходенето до тоалетна отнема на Циципас, с това, за което известният предприемач и притежател на аерокосмическата компания Blue Origin - Джефри Безос, ще излети в Космоса.

"Факт на деня. На Стефанос Циципас му отнема два пъти повече време да отиде до тоалетната, отколкото на Джеф Безос да излети в Космоса. Интересно", гласеше публикацията на Анди.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мъри с нова атака към Циципас: Безос ще излети по-бързо в Космоса Мирела Николова
Теми:  
atp | us open | анди мъри | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook