Мъри: Все още мога да побеждавам най-добрите в света

от в 12:47 на 29.06.2021
Калоян Соколов

Анди Мъри постигна една от най-големите победи през своята кариера в последните години, надигравайки винаги опасния Николоз Басилашвили в първия кръг на Уимбълдън, а трибуните на централни корт буквално щяха да експлоадират, след като местният любимец се поздрави с успех. Бившият номер едно пък даде любопитна пресконференция, в която говори за моментното си състояние и своето бъдеще в спорта:

"Не знам защо продължават да ме питат дали е последният ми турнир. Съперникът ми е в топ 30 на света, а аз почти не съм играл никакви мачове през сезона и въпреки това го победих. Все още знам, че притежавам тениса да побеждавам най-добрите в света и се надявам скоро да го докажа.

Неприятно бе единствено как допуснах да изгубя третия сет, в който водех с 5:0, като не помня някога преди да ми се е случвало. От друга страна не знам колко играчи биха могли да се възстановят от това и да спечелят следващата част, а аз съумях да го сторя. Ниастина ми липваше чувството да играя пред привържениците тук на централния корт - призна британецът.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мъри: Все още мога да побеждавам най-добрите в света Калоян Соколов
Теми:  
atp | анди мъри | интервюта | любопитно | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook