Мъри започна с победа в Бризбейн, шампионът Кириос се озори с Харисън (видео)

от в 09:29 на 01.01.2019
Калоян Пламенов

Анди Мъри започна новия сезон с победа, след като в мач от първия кръг на турнира в Бризбейн надделя над представителя на домакините от Австралия Джеймс Дъкуорт след 6:3, 6:4. Британецът, който се намира на 240-ото място в световната ранглиста, се справи с опонента си за час и половина игра.

В първия сет всичко бе решено след пробив в осмия гейм, след като преди това двамата си размениха по пробив. Във втория сет Мъри проби в деветия гейм и след това си взе подаването, за да спечели самия мач. 

Следващото препятствие пред британеца е доста по-тежко и той ще срещне Данил Медведев, който е един от най-талантливите руски тенисисти в момента. Руснакът пропусна първия кръг като четвърти при поставените и ще играе директно от втория.

Междувременно миналогодишният шампион Ник Кириос започна защитата на титлата си с много трудна победа над американеца Райън Харисън след 7:6(5), 5:7, 7:5(5). Двамата си спретнаха много здрав мач, който завърши за два часа и 11 минути, а австралиецът регистрира 44 аса.

Ник ще се изправи срещу Жереми Шарди във втория кръг на надпреварата. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мъри започна с победа в Бризбейн, шампионът Кириос се озори с Харисън (видео) Калоян Пламенов
Теми:  
ник кириос | тенис | тенис новини | тенис турнир в бризбейн

Коментари





Следвайте ни в Facebook