Мъжките пресявки в Париж: Мъри и Андерсън сред заявените; Кузманов е резерва

от в 11:20 на 28.04.2021
Владислав Риждов

Остава по-малко от месец преди старта на пресявките за втория турнир от Големия Шлем - Ролан Гарос. Квалификациите ще се проведат в периода от 24 до 29 май, като след това ще станат ясни имената на играчите, класирали се за основната схема.

При мъжете водач на схемата ще бъде испанецът Роберо Карбаес Баена, който е 93-ти в ранглистата. Сред другите участници, които са заявили участие, личат имената на Анди Мъри, Кевин Андерсън, младият Карлос Алкарас, както и на неостаряващите Иво Карлович, Паоло Лоренци и Сергий Стаховски.

Втората ни ракета Димитър Кузманов, който е под номер 242 в ранглистата, е 14-та резерва в пресявките. С това класиране Мико щеше да вземе участие в миналогодишното издание, но засега отказите са твърде малко. До момента българинът има страхотен сезон, като записа първия си успех на ниво АТП, а в края на март достигна до първия си финал на турнир от сериите Чаланджър, който се проведе в Задар, Хърватия. На турнира в Оейраш обаче Кузманов получи контузия в областта на лакътя, което му попречи да натрупа още точки за ранглистата. 

Все пак, до началото на пресявките има почти месец, в който се надяваме отказванията да са достатъчни, за да може да видим Мико в дебютното му участие на турнир от Големия Шлем.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Мъжките пресявки в Париж: Мъри и Андерсън сред заявените; Кузманов е резерва Владислав Риждов
Теми:  
анди мъри | димитър кузманов | кевин андерсън | ролан гарос квалификации

Коментари





Следвайте ни в Facebook