Надал и Дел Потро започнаха с победи участието си на US Open (видео)

от в 08:06 на 28.08.2018
Калоян Пламенов

Рафаел Надал започна с победа участието си на US Open, след като надви сънародника си Давид Ферер след 6:3, 3:4 и отказване на последния. 

Това стана в двубой от 1-ия кръг на турнира. Съперникът на Рафа изпитваше проблеми с травма във втория сет и в крайна сметка не успя да продължи, макар че имаше аванс от пробив в него. 

Следващият противник на Матадора ще бъде канадеца Васек Поспишил, който успя да преодолее словака Лукас Лацко в трисетова битка. 

Напред в турнира продължава и Хуан Мартин Дел Потро, който надделя без проблеми над представителя на домакините Доналд Йънг след 6:0, 6:3, 6:4. Аржентинецът се справи с янкито за 1 час и 45 минути игра.

В спор за място на третия кръг той ще срещне Денис Кудла, който от своя страна надделя с чиста трисетова победа над Матео Беретини. 

Доминик Тийм също премина началния кръг след успех с 6:3, 6:1, 6:1 над босненеца Мирза Башич, а миналогодишният финалист Кевин Андерсън трябваше да прати голям обрат в пет сета срещу Райън Харисън - 7:6(4), 5:7, 4:6, 6:3, 6:4. 

Познай мачовете на US Open и спечели от HEAD!


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Надал и Дел Потро започнаха с победи участието си на US Open (видео) Калоян Пламенов
Теми:  
us open | доминик тийм | рафаел надал | хуан мартин дел потро

Коментари





Следвайте ни в Facebook