Надал: Имам своите съмнения, но вярвам, че отново ще покажа най-добрия си тенис

от в 15:33 на 21.11.2021
Калоян Соколов

Рафаел Надал изпрати една много неприятна година, в която сдаде короната си на Ролан Гарос и впоследствие трябваше временно да преустанови състезателна дейност, защото изпитваше сериозни проблеми с хроничната си травма в областта на лявото ходило. Испанецът обаче вече е в процес на интензивна рехабилитация и обяви как се стреми да се появи в Тура за самото начало на следващия сезон, а ето още какво сподели Матадора по отношение на своето възстановяване:

"Всеки човек има своите проблеми, а това важи с огромна сила за спортистите, които се докарват до своя физически и психологически лимит. Нещата се променят значително, когато остарееш и дори през последните дни имам сериозни проблеми с контузията в ходилото, като се надявам да се завърна за началото на сезона.

Разбира се, няма как да нямам известни съмнения, само че съм бил множество пъти в подобна позиция и познавам перфектно процеса. Всеки път става все по-трудно да се завърнеш, но съм развълнуван от предстоящата ми поява на корта и нещата, които трябва да свърша дотогава. Мога да кажа, че въпреки съмненията, то вярвам в шансовете си да играя с минимално количество болка и ще имам своите шансове да покажа отново най-добрия си тенис" - завърши Рафа.

Източник: Tennishead.net

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Надал: Имам своите съмнения, но вярвам, че отново ще покажа най-добрия си тенис Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервюта | любопитно | рафел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook