Надал окуражи отбора на Испания преди началото на Дейвис Къп

от в 15:48 на 26.11.2021
Диана Андреева

Карлос Алкарас се радва на една изключително успешна кампания. 18-годишният испанец спечели дебютния си АТР трофей на турнира в Умаг, а доброто му представяне го доведе до четвъртфиналите на Откритото първенство на САЩ, както и до полуфинала на надпреварата във Виена. Днес той трябваше да направи своя дебют за родината си в сблъсък с Еквадор на Финалите на Дейвис Къп, но е дал положителен тест за COVID-19, което автоматично означава, че той няма как да продължи участието си в отборния турнир. 

Това е поредната неприятна новина за отбора на Испания, тъй като Рафаел Надал и Роберто Баутиста Агут също пропускат тазгодишното издание на събитието поради контузии. Макар че няма да се състезава, Матадорът изказа своята подкрепа на сънародниците си в своя Twitter акаунт, а ето какво точно написа там:

"След като научих за новината, бих искал да пожелая на националния отбор много кораж. В подобни ситуации конкуренцията остава на заден план. Здравето е на първо място и се надявам да не ни сполетят повече неприятности. Прегръдки на всички!" - завърши Надал.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Надал окуражи отбора на Испания преди началото на Дейвис Къп Диана Андреева
Теми:  
Испания | купа дейвис | купа дейвис финали | надал | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook