Надал: Синер има реални шансове да изхвърли Джокович от турнира

от в 10:10 на 13.04.2021
Мирела Николова

Сезонът на клей вече е в сила, а още веднъж всички погледи ще бъдат насочени върху Рафаел Надал, който се е устремил към своята 12-а титла на Мастърса в Монте Карло. В свое интервю преди началото на надпреварата Краля на клея изрази мнението си за представянето на Синер в Маями, както и очакванията си за евентуална среща между 19-годишния тийнейджър и Новак Джокович във втори кръг.

„Радвам се за Яник. Той е страхотен човек, прави невероятен сезон. Честно казано, не следях отблизо случващото се в Маями. Съжалявам. Не мога да изразя особено обективно мнение. В същото време обаче видях жребия за турнира в Монако. Яник има тежък откриващ мач срещу Алберт Рамос, но той умее да играе също толкова добре на клей, колкото и на твърда настилка. Направи чудесен турнир през миналата седмица в Марбея.”

„Сигурен съм, че Синер е фокусиран върху спечелването на първия си двубой тук, а по-късно ще мисли за евентуалния си сблъсък с Джокович. Ако този мач стане реалност, разбира се, че ще е трудно за Яник, но вероятно ще е тежък мач и за Новак, нали? Все пак обаче Новак дойде тук, след като спечели още една титла от Шлема, което му дава допълнителна увереност и мотивация, така че ще бъде готов. Но предстои да видим. Не знам. Не мога да имам ясно мнение за това. Разбира се, това се очертава като тежка битка", добави испанецът.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Надал: Синер има реални шансове да изхвърли Джокович от турнира Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | монте карло | новак джокович | рафаел надал | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook