Най-невероятните разигравания между Григор Димитров и Доминик Тийм (ВИДЕО)

от в 18:29 на 12.02.2021
Тея Кръстева

Осминафиналите на Откритото първенство на Австралия несъмнено ще предложат интригуващи и непредсказуеми сблъсъци, изпълнени с много драма. Определено един от тях ще бъде срещата между световния номер №3 Доминик Тийм и най-добрия български тенисист Григор Димитров. И двамата тенисисти са познати с атрактивната си игра, красивия бекхенд с една ръка и невероятните разигравания, а когато толкова интересни играчи се изправят един срещу друг, двубоят се превръща в истински тенис празник.

Григор и Доминик са се срещали общо 5 пъти досега, като тяхната игра винаги е била наслада за очите. Сами може да се убедите благодарение на следващото видео, изготвено от Tennis TV, които често обичат да ни припомнят, че тенисът не е просто игра, а страст:

Австриецът ще бъде голямо предизвикателство за първата ракета на България, като имаме предвид внушаващите постижения в неговата кариера - титлата на US Open през 2020г., 3 финала на Мейджър турнири, 5 последователни участия на Nitto ATP Finals. Въпреки това Григор ще се противопстави на световния №3 и двамата ще превърнат срещата в истинско зрелище, имайки предвид преимуществото на Гришо в преките двубои - 3:2, като и трите победи са дошли на твърда настилка, какъвто е и кортът в Мелбърн. 

Всички очакваме с нетърпение сблъсъка в неделя и си пожелаваме да се поздравим с победа!


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Най-невероятните разигравания между Григор Димитров и Доминик Тийм (ВИДЕО) Тея Кръстева
Теми:  
григор димитров | доминик тийм

Коментари





Следвайте ни в Facebook