Наоми Осака и Netflix със съвместен проект

от в 07:53 на 05.06.2021
Диана Андреева

Наоми Осака е може би най-обсъжданата личност в тенис света и социалните медии през последните няколко дни, а последната новина, която японката съобщи на своите почитатели, създаде нов повод за коментапи по неин адрес в онлайн пространството. Световната номер две обяви, че в края на месец юни ще бъде публикуван документален филм, посветен на нейния живот, в който се демонстрира връзката на Осака с родината й.
Заедно със снимачния екип на Netflix, шампионката на Australian Open 2021 ще разкаже повече за себе си, докато обикаля из Япония, а именно това е едно от нещата, против което тя се обяви в началото на седмицата - внимание под прожекторите. Осака се оттегли от Ролан Гарос, за да може да прекрати скандалите около решението си да не взима участие в пресконференциите по време на турнира, но това доведе до допълнителни упреци по неин адрес. По повод филма Наоми сподели, че очаква да бъде публикуван с нетърпение:

"Беше удовлетворяващо да мога да споделя историята си и да покажа на хората преживяванията ми в тази важна година, работейки с екип, който ме разбира. Това няма да бъде обичаен спортен документален филм и съм развълнувана да го споделя с всички“, сподели Осака.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Наоми Осака и Netflix със съвместен проект Диана Андреева
Теми:  
наоми осака

Коментари





Следвайте ни в Facebook