Неочаквана новина: Денис Шаповалов ще пропусне Ролан Гарос 2021

от в 09:36 на 24.05.2021
Диана Андреева

Ролан Гарос е най-голямото тенис събитие, което се състои на червени кортове. Не случайно почитателите на спорта очакват с нетърпение началото на турнира. Но за съжаление част от състезателите няма да имат възможност да се включат в надпреварата. След оттеглянето на Стан Вавринка и Вашек Поспишил, преди броени часове стана ясно, че и друго голямо име в Тура няма да се включи в тазгодишното издание на състезанието, а именно Денис Шаповалов. 

Причината за отсъствието на канадеца е травма в областта на рамото, която му създава проблеми през последните няколко седмици. Самият Шаповалов се обърна към своите почитатели в Instagram, за да им сподели, че е силно разочарован от ситуацията, но няма да рискува здравословното си състояние. Ето какво точно написа световният номер 14:

"Разочарован съм да ви съобщя, че след като обсъдих внимателно ситуацията с медицински специалисти, взех решение да се оттегля от тазгодишното издание на Ролан Гарос. За съжаление имам известни болки в рамото и независимо, че според прегледите, на които се подложих, всичко е наред, ще си взема почивка."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Неочаквана новина: Денис Шаповалов ще пропусне Ролан Гарос 2021 Диана Андреева
Теми:  
денис шаповалов | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook