Netflix прави документална поредица за Наоми Осака

от в 12:29 на 17.02.2020
Павел Димитров

От Нетфликс потвърдиха, че Наоми Осака ще бъде главно действащо лице на документална поредица, проследяваща пътя й към Токио 2020.

Сериалът ще обхване професионалната кариера на Осака от US Open 2019, всеки от тазгодишните турнири от Големия шлем и разбира се, участието й на Олимпиадата в родната Япония.

Зрителите също ще надникнат зад завесата на личния й живот, след като тя обещава да хвърли повече светлина върху нейната "мултикултурна идентичност". Наоми е родена в Япония, но с баща от Хаити и майка японка. Семейството й емигрира в САЩ, когато тя е била дете. Поредицата ще изследва връзката на Осака със страната на изгряващото слънце.

Развитието на световната №10 през годините определено си заслужава гледането. През 2018 г. Осака стана първият азиатски играч, който оглави класацията на сингъл, след като спечели U.S Open - първия ѝ трофей от Големия шлем. Осака пожъна успех и през 2019 г., когато завоюва втория си "мейджър" - Откритото първенство на Австралия.

Документалният филм ще бъде представен в партньорство с "Uninterrupted".

22-годишната тенисистка сподели очакванията си от филма:

"Да мога да разкажа моята история на хората, работейки с екип, който наистина ме разбира, беше страхотно преживяване. Това няма да е традиционен спортен документален филм и аз съм много развълнувана да го споделя с всички. "

Датата на премиерата все още не е потвърдена.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Netflix прави документална поредица за Наоми Осака Павел Димитров
Теми:  
наоми осака

Коментари





Следвайте ни в Facebook