Неубедителен Андреев отпадна в квалификациите на Чаланджъра в Мексико Сити

от в 08:36 на 05.04.2022
Калоян Соколов

Адриан Андреев имаше добри изви в началото на годината, когато достигна до полуфиналите на Чаланджъра във Форли, но впоследствие отсъства известно време поради травма и не може да се върне към обичайното си ниво. Вчера младата ни надежда остана много далеч от най-добрия си тенис и беше надигран от ветерана Николас Бариентос - 3:6 4:6. Така Андреев напусна Чаланджър турнира в Мексико Сити, но навярно ще остана в страната, защото е заявил участие на надпреварата в Сан Луис Потоси през идната седмица.

34-годишният тенисист показваше много агресивна настройка в началните минути, докато Ади стоеше изтеглен далеч зад основната линия и имаше трудности да се задържа в разиграванията. Колумбиецът се чувстваше все по-комфортно на корта, като печелеше с лекота подаванията си и съумя да осъществи пробив в петия гейм, а впоследствие го дублира и поведе в сетовете.

Втората част се развиваше в пъти по-успешно за българина, след като неговият опонент драстично свали нивото си на начален удар и Андреев се възползва, пробивайки за първи път от началото на срещата. Всичко вървеше отлично за родния ни представител, който увеличи преднината си до 3:1, само че изведнъж допусна рязък спад в представянето си и Бариентос обърна нещата до 4:3 в своя полза.

Последва рутинен сервис гейм в актива на Адриан, но оттам насетне колумбиецът показа много по-голяма устойчивост и заслужено се поздрави с чиста победа и място в същинската надпревара.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Неубедителен Андреев отпадна в квалификациите на Чаланджъра в Мексико Сити Калоян Соколов
Теми:  
адриан андреев | бгтенис | мексико сити | Обзори | Чаланджър

Коментари





Следвайте ни в Facebook