Ник Кириос отново изпусна нервите си на корта и беше наказан (видео)

от в 17:26 на 05.02.2021
Мирела Николова

Ник Кириос неслучайно е наричан "лошото момче на тениса". Той често си позволява остри и провокативни коментари по адрес на своите колеги, а на корта поведението му е невъздържано и в много от мачовете си той губи самообладание. 

Австралиецът не беше играл официален мач от турнира в Акапулко през февруари миналата година, но още от първата надпревара за този сезон, в която взе участие - Murray River Open, напомни за себе си. По-рано през днешния ден Кириос се изправи срещу Борна Чорич в спор за място на четвъртфиналите, ала не успя да покаже най-доброто от себе си, тъй като бе измъчван от болки в областта на коляното, и отстъпи с 3:6 4:6. 

Във втория сет на двубоя представителят на домакините съумяваше да се задържи в резултата въпреки физическия си проблем, но при 4:4 беше предупреден от съдията за използване на вулгарен език. Последва пробив в подаването на Ник, който бе и причината да си изпусне нервите. Той строши ракетата си, след което я хвърли с всичка сила по празните трибуни. Действията му не останаха безнаказани и австралиецът трябваше да стартира следващия гейм със служебна точка пасив.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ник Кириос отново изпусна нервите си на корта и беше наказан (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | мелбърн | ник кириос

Коментари





Следвайте ни в Facebook