Ник Кирьос бе обвинен в прояви на домашно насилие

от в 03:59 на 11.01.2021
Калоян Соколов

Ник Кирьос винаги е имал репутацията на лошо момче на корта, но извън него се е опитвал да си изгради добър имидж чрез работата си с неговата фондация, както и подкрепата му към редица хуманитарни каузи във времето. Изглежда обаче, че този образ е на път да рухне поради признанията, които направи Киара Песара в своя Instagram профил. Киара и Ник започнаха да се срещата в края на минали юни, но изглежда през последните дни се е стигнало до разрив в отношенията им, тъй като Ник е спрял да следва доскорошната си възлюбена в социалните медии и дори е изтрил всичките си общи снимки с нея.

Бившата приятелка на тенисиста качи стори, в което заявява как домашното насилие и обидите на емоционално ниво никога няма да бъдат приемливи. Тя продължава с това, че талантът сам по себе си не заслужава фенове, когато не е подплатен с нормално човешко отношение.

Ник пък отвърна веднага, споделяйки публикация, чиято сентенция гласи, че ставаш такъв с каквито се събираш, независимо дали става дума за интелектуалци, богаташи, както и дори глупаци.

Сагата тепърва предстои да придобие завършен вид, защото всякакви доказателства за твърденията на Песера липсват, а Кирьос се превръща в третия играч през последната година, който бива обвинен за прояви на домашно насилие, след като Николоз Басилашвили и Александър Зверев ги споходи същата участ.

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ник Кирьос бе обвинен в прояви на домашно насилие Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook