Ник Кирьос: Чувствам се напълно освежен психически

от в 13:07 на 30.01.2021
Владислав Риждов

След като прекара почти една година далеч от корта, световният №47 Ник Кирьос е готов да се завърне към екшъна, тъй като той започва сезона на родна земя на турнира Murray River Open, на който ще бъде поставен под номер 13 в схемата. Жребият отреди в първи кръг Ник да срещне французинът Александър Мюлер, а при евентуална победа, във втори кръг ще го очаква победителят от двойката Марк Полманс и Бърнард Томич.

Кирьос за последно игра на турнира в Акапулко през февруари миналата година, като избра да не се състезава при поднавяването на Тура след петмесечното му прекъсване.  За често неспокойният 25-годишен австралиец неочакваната почивка у дома му е дала така необходимият шанс за зареждане, който според него го кара да се чувства психически освежен.

"Миналата година беше луда. Имах невероятен късмет, че просто бях със семейството и приятелите си и просто някак си рестартирах всичко. Чувствам се психически освежен и готов отново да се състезавам". По време на прекъсването на Тура Ник стоеше далеч от кортовете, използвайки свободното си време за други интереси, но с приближаването на новия сезон той започна отново да тренира, наслаждавайки се на свободните ограничения в родния си град:

"Имах късмета Джордън Томпсън да дойде в Канбера , така че тренирахме заедно. Удрях топката по два часа на ден последния месец. Радвам се, че отново ще мога да играя, нека да видим какво ще стане. Надявам се да постигна добри резултати", споделя австралийският тенисит.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ник Кирьос: Чувствам се напълно освежен психически Владислав Риждов
Теми:  
ник кириос

Коментари





Следвайте ни в Facebook