Nike и Шарапова пред раздяла след 20-годишно сътрудничество

от в 12:02 на 21.10.2018
Калоян Пламенов

Мария Шарапова и американският концерн за спортни стоки Nike по всяка вероятност ще се разделят след 20-годишно партньорство, твърди английското издание "Сън".

Според последни информации самата Маша е споделила пред свои близки хора, че партньорството и с компанията ще приключи вероятно в края на годината, тъй като тя смята, че няма да и бъде предложен нов договор.

Контрактът между двете страни изтича в края на тази календарна година, а дългогодишните взаимоотношения между двете страни помогнаха на рускинята да стане най-богата спортистка в света.

Маша има отношения с гиганта за спортни стоки от 11-годишна възраст и доста дълги години бе едно от водещите лица на компанията. Договорът между двете страни носи на руската тенисистка по около 10 милиона паунда годишно.

Докато руската тенисистка изтърпяваше наказание заради употреба на мелдоний отношенията между двете страни бяха прекъснати, но след това договорът отново бе продължен.

Не е изключено ако наистина двете страни приключат своите отношения това да бъде заради бледото представяне на рускинята напоследък, която след завръщането си на корта, след наказанието за употреба на мелдоний, така и не може да загатне за старата си добра форма. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове




Оцени тази статия:
Nike и Шарапова пред раздяла след 20-годишно сътрудничество Калоян Пламенов
Теми:  
nike | мария шарапова | тенис | тенис екипировка

Коментари





Следвайте ни в Facebook