"Никой не знае през какво съм преминала" - Трейлърът за филма "Наоми Осака" е тук

от в 13:50 на 07.07.2021
Мирела Николова

Наоми Осака е сред най-ярките звезди в световен мащаб не само на тениса, но и на спорта. Днес една от най-големите компании за стрийминг на филми и сериали - Netflix, пусна трейлър за документалната поредица, посветена на най-добрата японска тенисистка. Филмът със заглавие "Наоми Осака" се състои от три части и ще бъде достъпен за гледане на платформата от 16 юли. Продукцията е ръководена от номинирания за Оскар режисьор Гарет Брадли, а Леброн Джеймс от NBA е сред изпълнителните продуценти.

Поредицата ще предложи на зрителите поглед отблизо върху живота на Осака в годините след триумфа ѝ на US Open през 2018-а. Трейлърът разкрива няколко невиждани досега момента от живота на японката, включително нейното детство, а самата Наоми разказва за предизвикателствата, с които се е сблъскала по време на пътя си към върха:

„Наистина никой не е запознат с всички жертви, които правиш, за да станеш добър. Преди да спечеля US Open, толкова много хора казаха на баща ми, че никога няма да успея."

Режисьорът Гарет Брадли заявява, че филмът има за цел не само да даде представа за живота на Осака, но и да послужи главно като житейски урок за значението на смелостта и себестойността на всеки един човек.

„Повече от всичко се надявам хората да се почувстват насърчени да рискуват в живота си, особено в моменти, когато залогът може да им се струва непосилно висок.“

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Никой не знае през какво съм преминала" - Трейлърът за филма "Наоми Осака" е тук Мирела Николова
Теми:  
wta | любопитно | наоми осака

Коментари





Следвайте ни в Facebook