Никол се надява Григор да е истинската й любов

от в 01:27 на 21.03.2016
Tennis.bg

Новата приятелка на Григор Димитров - 37-годишната поп певица Никол Шерцингер разказа, че е била съкрушена след раздялата си със световния шампион във Формула 1 Люис Хамилтън и се надява да срещне истинската любов. Двамата бяха заедно цели осем години.

"Искам да оставя това зад гърба си. Не знам колко време ще отнеме. Бях съкрушена, когато всичко това се случи," споделя тя пред британски таблоид.

Попитана затова как поддържа впечатляващата си форма, тя го отдава до голяма степен и на "ген". Току преди лятото Никол работи здраво върху това да влезе в оптимално състояние и се стреми да направи краката си по-елегантни, а оформя и дупето си.

Певицата споделя и как се грижи за тялото си, за да може да изглежда ослепително на 37 години. "Когато бях в Австралия, все още не бях готова за лятото, още бях в "зимното си тяло". Сега работя здраво, за да се оформя за летния сезон. Искам да направя краката си по-елегантни, а и никога не съм спирала да работя за дупето си. Правя хиляди клякания на ден и тренирам толкова здраво, че ще имам най-вирнатото дупе на света. Но не всичко се дължи само на упражненията. Генетиката също си казва думата, все пак филипинско-украинско-хавайската ми кръв има значение. Освен това никога през живота си не съм опитвала цигари и наркотици, затова тялото ми се отблагодарява сега."

Шерцингер признава, че е луда по красивото спално бельо. "Обичам да инвестирам в чаршафи. Понякога давам толкова пари за тях, колкото струва една хубава кола. Но все пак това е мястото, в което трябва да положиш тялото си за цяла нощ и по-добре да ти е комфортно."

Никол признава, че обожава трюфели и ако някого се озове на пустинен остров, иска наоколо да има купища трюфели. "Обожавам ги върху паста, въобще във всякакъв вид. Бих взела и любимите си одеяла също", завършва Шерцингер.

"Трябва да се живее за момента. Чувствам се като на 22. На 37 си казвам, "Къде се дяна животът ми?" Не трябва да се опитваме да живеем за бъдещето," разкрива още Никол.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Никол се надява Григор да е истинската й любов Tennis.bg
Теми:  
григор димитров | звездни двойки | никол шерцингер

Коментари





Следвайте ни в Facebook