Нишикори: Трябва да променя тактиката си срещу Федерер, за да имам шанс

от в 17:26 на 10.11.2018
Калоян Пламенов

Японецът Кей Нишикори обяви, че изобщо не е вярвал в началото на сезона, че кампанията ще е толкова добра за него, че да се класира за финалния "Мастърс" в Лондон.

"Участието ми във финалния турнир е наистина голям успех за мен. Знаете, че имах проблеми с контузии, а след това не успявах да покажа най-добрата си игра. В даден момент от годината бях загубил увереност и изобщо не предполагах, че нещата могат да се наредят толкова добре за мен", обяви японецът.

"До турнира в Монте Карло играх наистина плахо и не приличах на себе си. Нищо не ми се получаваше. Постепенно обаче започнах да показвам страхотна игра и в крайна сметка това ми помогна да дръпна в ранглистата и да бъда тук сред вас".

"Представих се на изключително ниво и на US Open. Надявам се да покажа силно представяне и в Лондон. В първия ми мач ще трябва да се срещна с Федерер, но като, че ли трябва да променя тактиката си срещу него, тъй като тя не бе успешна нито в Шанхай, нито в Париж". 

Двамата ще се изправят на корта утре, а японецът загуби в гореспоменатите два турнира през тази година от Маестрото и не успя да спечели нито сет срещу него.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Нишикори: Трябва да променя тактиката си срещу Федерер, за да имам шанс Калоян Пламенов
Теми:  
кей нишикори | мастърс лондон | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook