Нишикори: Ваксиниран съм, но това крие своите рискове и проблеми

от в 18:24 на 11.10.2021
Калоян Соколов

Тенисистите са сред спортистите, които изостават значително спрямо своите колеги, ако съпоставим процента на ваксинирани. Редица от тях отказват да отговарят на въпроси от подобен харакер, други изразяват опасенията си при подобно действие, а трети даже заговориха за обратен ефект след завършването на процеса.

Става дума за френския състезател Жереми Шарди, който горчиво съжали за решението си да се ваксинира, тъй като изобщо не се чувствал добре впоследствие и нямал никакви сили да тренира. Темата пък е широко повдигана от журналистите на тазгодишния Индиън Уелс, като ето какви лични виждания сподели бившия номер четири Кей Нишикори:

"Вече съм ваксиниран, но никой не трябва да бъде задължаван да го прави. Ваксината може да причини редица проблеми, така че трябва да бъдете внимателни. Пътувам постоянно и това ме накара да предприема тази стъпка, макар че тя крие своите рискове. Чух за случилото се със Шарди и поради тази причина всеки би трябвало да има право на личен избор" - завърши японецът

Източник: GoTennis.ru

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Нишикори: Ваксиниран съм, но това крие своите рискове и проблеми Калоян Соколов
Теми:  
atp | жереми шарди | индиън уелс | кей нишикори | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook