Ноле: Не съм на топ ниво, но се надявам да го достигна в Маями (видео)

от в 16:02 на 13.03.2019
Георги Христов

Световният №1 Новак Джокович загуби изненадващо в трети кръг на АТР Мастърс 1000 в Маями от Филип Колшрайбер. 35-годишният германец се наложи убедително с 6:4, 6:4 и взе първата си победа над действащ лидер в ранглистата.

Двубоят бе отложен от понеделник заради дъжд в Калифорния.

"Честно казано не ми е никак приятно да губя, още повече на този турнир, в който се съм имал толкова успехи в миналото. Има и такива дни. Трябва да се примиря и да обърна нова страница.

"Следващият турнир е в Маями и там ще подходя по-внимателно. Не съм на топ ниво, но бавно надграждам и се надявам да достигна максимума си в Маями," анализира Джокович.

"Не играх добре. Трябва да поздравя Колшрайбер за добрия тактически план да ме извади от комфортната ми зона. Заслужи си победата. Той е много опитен и се е доказал срещу водещите играчи. Това не е чак такава изненада. Когато има ден, той може да победи всеки без значение от настилката," каза още сърбинът.

През 2018 година Новак също допусна изненадваща загуба в Индиън Уелс. Тогава той отстъпи на Таро Даниел.

Все пак добрата новина за Новак е, че при двойките Новак записа победа при двойките заедно с Фабио Фонини. Те надиграха специалистите при дуетите Жан-Жулиен Роже и Ория Текау със 7:6, 2:6, 10:6.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ноле: Не съм на топ ниво, но се надявам да го достигна в Маями (видео) Георги Христов
Теми:  
новак джокович | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в индиън уелс | тенис турнир в маями | филип колшрайбер

Коментари





Следвайте ни в Facebook