Нори отстъпи само три гейма на старта в Париж и запази шансовете си за място в Торино живи

от в 16:52 на 01.11.2021
Диана Андреева

Камерън Нори продължава да бъде един от претендентите за свободните позиции на ATP финалите в Торино, а днес британецът откри кампанията си в Париж с повече от категорична победа. Негова "жертва" в откриващия кръг стана Федерико Делбонис, а краят на сблъсъка дойде при резултат 6:2 6:1 в полза на световния номер 13. 

Първоначално разиграванията бяха повече от оспорвани, но с навлизането в същинската част на срещата Нори все повече поемаше инициативата в ръцете си. Световният номер 43 нямаше сили да се противопостави на своя противник, инкасирайки пробив за 2:4. До края на частта Камерън открадна на още един път подаването на аржентинеца и след едва 36 минути откри общия резултат в своя полза. 

По-високо ранкираният тенисист продължи да се представя на високи обороти, осигурявайки си повече от комфортен аванс от 5:0 гейма. Въпреки че Нори позволи на своя опонент да се разпише в сета, при втората си възможност да затвори мача в своя полза британецът не показа колебания и намери място в следващия етап.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Нори отстъпи само три гейма на старта в Париж и запази шансовете си за място в Торино живи Диана Андреева
Теми:  
камерън нори | париж мастърс | тенис турнир в париж | федерико делбонис

Коментари





Следвайте ни в Facebook