Нов личен връх за Лазаров в ранглистата, Кузманов отстъпва с една позиция

от в 07:05 на 08.11.2021
Диана Андреева

Сезонът постепенно започва да приключва и немалка част от състезателите вече са се отдали на заслужена почивка. Подобна е и ситуацията с българските състезатели, за които обновяването на световната ранглиста през днешния ден не идва с положителни новини.

Димитър Кузманов не успя да продължи победната си серия, започнала на Чалънджъра в Барселона и допусна ранно поражение в Перу. Именно след това българинът не се е изявявал на професионалната сцена, като от днес той отстъпва с една позиция и напусга върховото си класиране, превръщайки се в новата 185-а ракета на света.

Адриан Андреев се е оттеглил от Тура през последните няколко седмици и постепенно класирането му в ATP подреждането спада, тъй като останалите състезатели го задминават - от този поделение третата ракета на страната ни вече е номер 335.

Александър Лазаров пък от своя страна, макар и да не може да се похвали със завидни успехи през последните седмици, се изкачва с едно място от днес. Българинът подобри върховото си до момента класиране, като зае 459-ото място в ранглистата на ATP. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Нов личен връх за Лазаров в ранглистата, Кузманов отстъпва с една позиция Диана Андреева
Теми:  
адриан андреев | александър лазаров | атп ранглиста | Български тенис | димитър кузманов | тенис ранглиста

Коментари





Следвайте ни в Facebook