Нов повод за гордост: Двама български тийнейджъри с успех в основната схема на Sofia Open!

от в 17:07 на 28.09.2022
Мирела Николова

Настоящото издание на Sofia Open се развива по страхотен начин за родните ни представители, като днес младите ни надежди Янаки Милев и Пьотр Нестеров донесоха нова българска победа. Двамата ни сънародници бяха изключително мотивирани и подкрепяни от публиката по трибуните, съумяха да донесат нов успех на страната ни, надделявайки след 6:4 6:4 над американския тандем Джак Ванс/Джейми Ванс. В следващия етап двамата ни представители ще се изправят срещу Даниел Матос и Давид Вега Ернандес. 

Откриващата част стартира отлично за нашите сънародници, които се възползваха от неубедителните изяви на своите опоненти и реализираха пробив още в третия гейм, който затвърдиха категорично за 3:1. Българското дуо демонстрираше забележителен синхрон, което в комбинация с убедителния им начален удар и лошите изяви на американците в близост до мрежата ги изведе до предимство в дебютния сет.

Доминацията на нашите сънародници се пренесе и във втората част, където родните ни представители поставяха под напрежение всеки един сервис на противниците. Още в първите две подавания на американския тандем нашите момчета имаха възможности за пробив, които обаче бяха спасени след чудесни сервиси от страна на близнаците Ванс. Милев и Нестеров все пак запазиха високото си ниво при посрещане и в петия отлично конструираните им точки бяха възнаградени с пробив. До края на мача те не направиха нито крачка назад и съвсем скоро победата бе в тяхна полза.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Нов повод за гордост: Двама български тийнейджъри с успех в основната схема на Sofia Open! Мирела Николова
Теми:  
atp | sofia open | бгтенис | Обзори | пьотр нестеров | янаки милев

Коментари





Следвайте ни в Facebook