Нова двусетова победа за Александър Зверев на Игрите в Токио!

от в 12:46 на 26.07.2021
Диана Андреева

Александър Зверев продължава уверено напред към третия кръг на турнира в Токио. Категоричният успех на германеца дойде след 6:2 6:2, като "жертва" на страхотното представяне от страна на Саша този път стана Даниел Галан. Следващият опонент на Зверев ще бъде Николоз Басилашвили, а междувременно световният номер пет ще вземе участие в надпреварата на двойки, където ще си партнира с Ян-Ленард Щруф.

Още в откриващия гейм Зверев пое инициативата в срещата. Той реализира пробив, а впоследствие безпроблемно увеличи аванса си с нов брейк. Разликата в резултата бе непреодолима за Галан и той без да оказва каквато и да било съпротива предаде първата част.

Втория сет Зверев започна на по-бавни обороти. Германецът играеше равностойно на своя противник, но след като двамата нямаха проблем да спечелят откриващите си подавания, дойде време Александър отново да започне да диктува темпото. Световният номер пет си осигури солидна преднина от 5:2 и без да изпитва никакви трудности, той се поздрави с крайната победа.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Нова двусетова победа за Александър Зверев на Игрите в Токио! Диана Андреева
Теми:  
александър зверев | даниел елахи галан | олимпийски игри | токио олимпийски игри 2020

Коментари





Следвайте ни в Facebook