Нова филмова тенис премиера: Джокович обяви кога ще излезе документалният му филм

от в 14:55 на 15.07.2022
Мирела Николова

Новак Джокович завоюва своята 21-ва титла от Големия шлем на тазгодишния Уимбълдън и съвсем скоро почитателите на тениса ще имат възможност да надникнат зад кулисите на успехите му. През миналата година той обяви, че текат снимките на документален филм за него, който цели да покаже препятствията, през които е преминал белградчанинът през последните две години. 

"Различни причини забавиха снимачния процес, но вече мога да съобщя, че успяхме да го завършим преди месец. В момента материалът се обработва и премиерата се очаква да се състои след края на US Open - през октомври или ноември", разкри в свое скорошно интервю световният №7.

Идеята на Ноле да създаде филм, се появи през 2016 г., но реализацията ѝ започна едва през 2021 г., когато снимачни екипи бяха забелязани на кортовете в Мелбърн. Първоначално филмът бе планиран да излезе през август миналия сезон, но премиерата бе отложена заради стремежа на Джокович да оформи Календарен шлем през септември. 

"Филмът ще проследи кариерата и живота ми, ще представи някои мои лични неща", разказа той пред сръбската преса миналата година. "Включени са интервюта на моите най-близки хора. Смятам, че ще се получи много интересно и се надявам, че зрителите ще го харесат. Също така това ще бъде шанс хората да ме опознаят по-добре извън корта."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Нова филмова тенис премиера: Джокович обяви кога ще излезе документалният му филм Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook