Нова крачка към финала: Безкомпромисен Рубльов не остави шанс на Даниел в Белград

от в 17:43 на 22.04.2022
Диана Андреева

Рутинна победа класира Андрей Рубльов сред най-добрите четирима на Serbia Open 2022. Руснакът се справи без никакви затруднения с Таро Даниел в последователни сетове - 6:3 6:3, за да си осигури място в следващия кръг на надпреварата, именно където предстои да премери сили със специалиста на червени кортове Фабио Фонини.

Рубльов сервираше на много високо ниво през откриващата част, което му даваше възможност да рискува повече на посрещане и агресивната му игра даде резултат, тъй като той пръв осъществи пробив в мача за 4:3. Руснакът поддържаше с лекота преднината си и не се поддаде на напрежението, за да може да затвори откриващия сет в своя полза след точно 36 минути.

Вторият сет предложи по-интригуващи моменти, защото всеки се стараеше бързо да поеме инициативата и да нанесе завършващ удар, което вдигна сериозно темпото на разиграванията. Рубльов обаче отново бе този, който действаше по-решително в ключовите моменти и достигна до пробив за 3:1, благодарение на който в крайна сметка се поздрави с нова победа в сръбската столица.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Нова крачка към финала: Безкомпромисен Рубльов не остави шанс на Даниел в Белград Диана Андреева
Теми:  
atp | андрей рубльов | белград | таро даниел | тенис турнир в белград

Коментари





Следвайте ни в Facebook