Новак Джокович се включи в предизвикателството на Мъри

от в 17:29 на 10.04.2020
Димитър Беловски

Само преди ден Анди Мъри и съпругата му измислиха ново предизвикателство за тенисистите и феновете. Предизвикателството носи името „100 волета“.

А самото предизвикателство е просто – трябва да размените топката с половинката си 100 пъти преди топката да се озове на земята.

Още вчера сърбинът и съпругата му заявиха, че приемат предизвикателството и те ще го изпълнят днес.

„Анди, благодаря ти за това, че номинира всеки един от тенис общността, ние мислим, че можем да изпълним предизвикателството. Виж какво направихме,“ каза сърбинът в началото на видеото.

Разбира се, Ноле и съпругата му се справиха повече от перфектно, а при последния удар сърбинът удари топката високо нагоре, след което прибра топката в джоба си от въздуха.

„Благодаря Анди, благодаря Ким за това, че ни предизвикахте. На линия сме за още предизвикателства,“ каза световният №1 в края на видеото.

„Предизвикателство „100 волета“ беше прекалено лесно за Йелена, хаха,браво.. плъзнете настрани, за да видите и края. Благодарим на Ким и Анди Мъри за забавната номинация,“ написа пък сърбинът като описание под самото предизвикателство.


Ето как да гледаме тенис мачовете БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Новак Джокович се включи в предизвикателството на Мъри Димитър Беловски
Теми:  
анди мъри | йелена джокович | ким сиърс | коронавирус | новак джокович

Коментари
Следвайте ни в Facebook