Новак и Йелена Джокович си купиха имот в Марбея, където се местят да живеят

от в 20:07 на 08.12.2020
Диана Андреева

Първата ракета в света Новак Джокович реши преди време да смени постоянното си местожителство и да се премести от Монте Карло в Марбея, където напоследък често отсяда и тренира. Тук сърбинът прекара и първите дни от карантината и толкова харесва мястото, че реши да си купи луксозен имот.

Всъщност това е къщата, която преди това е наемал и е отсядал в нея, а сега е решил да си я купи. Процесът започна преди няколко месеца и сега очевидно е завършен, за което испанските медии съобщават, че е струвал на Новак около 10 милиона евро.

Вилата се намира на най-луксозното място в Марбея, с невероятна гледка към морето и планините, които заобикалят мястото. В основната къща има девет спални, както и осем бани. Разполага с огромен двор, с красива градина, украсена с палми, плувен басейн и тенис корт. Вътре има и голяма фитнес зала, място за забавления и игри като снукър, тенис на маса и домашно кино.

Новак и семейството му разполагат с истинско удоволствие под формата на частен спа център, тъй като вилата е оборудвана с джакузи, сауна, турска баня. Тя се намира само на пет минути път с кола от центъра на Марбея, но е "закътана" в тих район и заобиколена от красива природа, която Новак и съпругата му Йелена особено ценят. Това, което е може би е най-грандиозно е терасата, която е огромна и има невероятна гледка към морето. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Новак и Йелена Джокович си купиха имот в Марбея, където се местят да живеят Диана Андреева
Теми:  
йелена джокович | марбея | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook