Новак и Йелена предизвикаха ЛеБрон, Надал и Федерер

от в 09:57 на 13.04.2020
Павел Димитров

Сръбският тенисист Новак Джокович и съпругата му Йелена излязоха с ново предизвикателство, което бе предадено на редица спортисти.

"Здравейте всички! Надяваме се да си останете вкъщи и да се забавлявате с любимите си хора. Това са трудни моменти и ви изпращаме нашата подкрепа и съчувствие. Уверени сме, че ще ги превъзмогнем. Всичко ще бъде наред.

Това е десетият ни опит да запишем нормално видео у дома - децата и кучетата непрекъснато се намесват, тичат наоколо. Продължаваме да записваме - може би от двадесетия път всичко ще се получи.

Имаме малко практика, така че искаме да предизвикаме всички вас - двойки, родители... Опитайте се да повторите това у дома. Надяваме се, че можем да го направим в момента.

Ще е готино, ако успеете от първия път.“, написа Новак в Instagram.

Джокера предизвика редица спортни знаменитости: Федерер, Надал, Циципас, Медведев, Хачанов, Фонини, Кристиано Роналдо, Роберт Левандовски, Уил Смит, Вавринка, Мъри, Лука Модрич, Янис Адетокунбо, ЛеБрон Джеймс, Лука Дончич, Бобан Марянович, Хю Джакман, Монфис и Елина Свитолина, Беретини, Андрей Шевченко, Пол Погба и Юсеин Болт.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Новак и Йелена предизвикаха ЛеБрон, Надал и Федерер Павел Димитров
Теми:  
новак джокович | рафаел надал | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook